Dj’s & vj’s regels

1) Iedere dj of vj hoort uiterlijk 15 min voor aanvang aanwezig te zijn.

2) Ieder dj of vj hoort uiterlijk 1 dag voor zijn draai uren een belletje te geven indien u niet kan draaien, word dit niet na geleefd en u bent er niet zonder te verwittigen of u heeft te laat verwittigd dan draait u niet . blijft dit aanhouden dan word u uit de groep gezet .

3) Voor  Mieke geld dat zij geen dj of vj nog belt voor te vragen hoe en wat want iedere dj/vj heeft zijn eigen verantwoordelijkheid.

4) Er zullen rondom de dj's en vj's samen met de beheerders groep ook vergaderingen gehouden worden wanneer deze plaats vinden horen jullie zodra het vast is gesteld.

5) Zijn er problemen of heb je klachten dan kunt u dat bij een van de beheerders privé melden maar neem het niet in eigen handen.

6) Ben je te laat of er helemaal niet en de beheerders weten niks dan zal hier een straf op staan , bij meerdere malen wordt er door de beheerders onderling besproken hoe dit verder zal verlopen , kan dus lijden tot het uitzetten van het team.

7) We staan er op als je zegt dat je de chat ga verlaten dat je dan nog minstens 2 a 3 min blijft zo hebben de mede chatters ook een kans om terug te antwoorden.
8) gelieve te bellen naar een van de volgende mensen indien u niet kan draaien
Er moet zowel telefonische contact opgenomen worden als een mail gestuurd te hebben met de reden van afwezigheid en dit kan op radiobzn@outlook.com


Seppe:
0476/61-95-75
Hoofdbeheerder

Mieke:
0476/61-95-75
Hoofdbeheerster
Planning verantwoordlijke